Basistforum.se

 

Basistforum.se

Klicka här för regler och riktlinjer på forumet

Basistforum.se är tänkt att fungera som en kunskaps- och tipsbank för basister från all walks of life, oavsett vad du spelar just nu, har spelat förut eller kommer att spela i framtiden så skall du kunna bidra till samlingan av kunskap på den här sajten.
Man skall oavsett tidigare erfarenheter kunna tillgodogöra sig de kunskaper som delas på sajten.
Dock förutsätter vi att man deltar i diskussioner på ett konstruktivt sätt och uppmanar alla att läsa reglerna så att man vet var gränserna går för deltagande. Respekt är ledordet.

På basistforum.se är det sajtägaren som bestämmer vem eller vilka näringsidkare som får göra reklam på sajten. Vi erbjuder nu att näringsidkare inom bas- och relaterade branscher helt kostnadsfritt på sajten. Detta gör vi för att försöka knyta basister och tillverkare närmare varandra och för att få en miljö där en dialog som gynnar båda sidor kan växa och gro.

Sajtägaren förbehåller sig rätten att bestämma vem som får vara med att delta, dels som företagare som vill göra reklam, dels som användare av forumet.
Det är ingen allmän rättighet att vara med i forumet och den som bryter mot forumets regler & riktlinjer måste räkna med att moderatorerna kan radera och redigera inlägg och också avsluta användarkonton.

Publicerade artiklar på basistforum.se är resultatet av artikelförfattarens tankar och idéer samt praktiska erfarenhet. Därför tackar vi speciellt alla som bidrar till sajtens kunskapsbank med artiklar och intressanta och vederhäftiga inlägg.

Till sist; basistforum.se är inte ett försök att plagiera eller konkurrera med redan existerande nätforum med inriktning mot basspelande och basbyggande. Denna sajt är ett försök att ta idén om ett forum för människor med gemensamma intressen ett ytterligare steg mot en komplett mötesplats.

Välkomna - Hoppas ni kommer att trivas här!

Klicka här för regler och riktlinjer på forumet

Administratörerna

Woodo BX5 Red Burl


Unicorn Basses

Unicorn Basses
Schatz Custom Basses
Urban Pickups
Dereborn Musikproduktion
BASSTORE
EDGAR Audio - BaCH basar & gitarrer
TKS Engineering
Woodo Guitars